1246984368_img-d41d8cd98f00b204e9800998eEn usko olevani ainut joka ajattelee, että julkisuudessa keikistelee muutama tarpeeton julkkis. Tuleeko kauneus aina ennen näyttelijänlahjoja tai sävelkorvaa?

Olen hieman seurannut Amerikan Idolsseja ja pannut merkille, että koelauluissa etenkin naiset osaavat laulaa, mutta muttana tässä on se, että joka hiivatin muija kuulostaa oikeastaan samalta !
Joukossa on (ONNEKSI) sellaisia omantiensäkulkijoita, joiden ääni erottuu kaiken sen massan joukosta.
Vähän niinkuin pukeutumisenkin suhteen. Ihmiset ovat tottuneet matkimaan toisiaan alitajuisesti.

Miley Cyrusia pidetään ärsyttävänä (ainakin youtubesta lukemien kommentien perusteella). En oikeen tiedä pidänkö hänestä vai en. Jokin hänen lauluäänessään saa mut valtaansa. Se on erilainen; sekoitus kantria, poppia ja rokkia. Mileyn biisit ovat tosin toooooooosi pinnallisia, (paitsi ehkä The Climb) mutta se johtuukin ihan siitä, että hän on Amerikasta. Siellä on kyse ainoastaan rahasta ja maineesta. Näyttelijäntaidot puuttuvat tosin tältä neidolta...oikeastaan melkein kaikilta Disneyn teininäyttelijöiltä puuttuu se ominaisuus. Karisma. Mutta älkää ottako itseenne tästä. Tämä on yksinomaan mun mielipide! Eli ei tarvii valittaa jälkeenpäin.