Anteeksi pitkää paussia, mutta en ole päässyt koneelle, sillä mulla ei ole edelleenkään omaa konetta, jolla pääsisin surffaamaan :)

No selitän kaiken päivä kerrallaan:

Lauantai

Isä herätti mut ystävällisesti kello 7.35 ja se oli tehny ihanan fantastisen aamupalan mulle ja Moonikalle. Sit me lastattiin auto ja isä oli ihan surullinen (no tietty) ja noi toivotti mulle hyvää elämää ja sano, että mun koti on aina täällä. Ihanaa. Mut sitten me lähdettiin ja napattiin äiti kyytiin. Ajomatka oli hujauksessa ohi, vaikka kilsoja kertyi jku 179?
Paikan päällä me sitten ensn tutustuttii tähän kämpään, kun en oo ennen nähny tätä.
JA SE PALJASTUI PALATSIKSI!!!
Roudattiin kamat sisään ja lähdettiin ruokailemaan Weeruskassa, missä syotiin äitin kanssa pizza puoliksi. (Täytyy mönää, että se oli melko suolainen, mutta paikka ja tunnelma oli hyvä.)
Myöhemmi Marja lähti heittään Marjaanaa pirskeisiin ja Moonika ja äiti jäi hetkeksi mun seuraksi, mutta aika äkkiä nekin lähti ja tietenkin äiti oli niin liikuttunut, että se itki ja lopulta mulla ja Moonikallakin oli kyynel silmäkulmassa.
Sitten laitoin kamat paikoilleen, muttei tämä vielä tuntunut kodilta. Mutta kai se pian alkaa tuntumaan!

Sunnuntai

Ensimmäinen yö täällä oli ohi. Ja nukuin melko huonosti. Tutustuttiin tähän lähiympäristöön ja myös keskustaan, kun mentiin Marjaanaa vastaan rautatieasemalle ja sieltä stokkalle osteleen pientä sälää. Sitten me tultii kämpille ja illemmalla mentiin lintsille! Ostettii iltahupi-rannekkeet ja ei tarvinnu jonottaa ollenkaa laitteisiin ku oli muka niin huono sää. :) Sitten tultiin kotiin ja melkeen suoraan tutimaan.

Maanantai eli tänään

Aamu meni melko hissukseen ja kahentoista jälkeen lähdettiin käymään asioilla. Piti mennä leffaankin kattomaan Public Enemyä muttei jaksettu, kun laiskamato iski.
Sit ollaan vaan maattu koton ja nyt pääsin vihdoin dataamaan HALLELUJA! Kohta Huippumallihaussa ja sitten valikoimaan huomisia vaatteita! Onhan sentään ensimmäinen päivä lukiossa, pitää tehä täydellinen vaikutus.